Kahvila-konditoria Hanna ja Kerttu

Hanna ja Kerttu Kahvila-konditoriamyymälä on vuonna 1993 Seinäjoen EPStorille perustettu viihtyisä taukopaikka, jossa on tarjolla erilaisia kahvila- ja konditoriatuotteita, makeisia sekä arkisin keittolounasta. EPStoria laajennettiin vuonna 2008, jolloin myös kahvilan tiloja uudistettiin ja laajennettiin.

Asiakaspaikat sijoittuvat palvelutiskin läheisyyteen ja kahvilaan on helppoa ja mukavaa pistäytyä nauttimaan kupponen kahvia ja jokin herkullinen leivonnainen. Kahvilan pöydissä on mukava hengähtää hetkeksi ostosten lomassa ja seurata ympäristön vilinää.

Kahvilan valikoimaan kuuluu useita erilaisia suolaisia ja makeita tuotteita ja myös erityisruokavalioita noudattavat asiakkaat on huomioitu. Kahvila-konditoriamyymälästä voi tilata ja ostaa tuotteita myös kotiin viemisiksi.

Kysy lisää

Hanna & Kerttu kahvila

Kahvilan tuotteita rinkilät

Välipalat ja sämpylät

hanna ja kerttu fb
Hanna ja Kerttu
Tykkää meistä
22.06.2017

Oma maa mansikka ja muu maa mustikka? Vai miten olisi sekä ja että? Makoisaa juhannusta! Hanna ja Kerttu palvelee tänään torstaina klo 18 asti,...
Lue lisää

14.06.2017

Maistuisiko kesäpäivän iloksi britaleivos tai -kakku? #hannajakerttu #Britakakku #Kesäpäivä #Ojalanpakari #Herkkuhetki #marenkiajamansikkaa...
Lue lisää

3.06.2017

Onnea uusille ylioppilaille ja ammattiin valmistuneille!...
Lue lisää

Juhlat suunnitteilla?

Löydät ratkaisun kaikkiin juhliin meiltä!

Tästä suoraan tilaamaan!

Olemme auki: ma - to 8.30 - 18, pe 8.30 - 19, la 8.30 - 16
Seinäjoen EPStori, Kalevankatu 4, 60100 SEINÄJOKI

ArkiLounas

TÄNÄÄN : Hyvää juhannusta!

Katso lounaslista ›

Herkut juhliin

Voit tilata herkkuja juhliin, kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin!

Ota yhteyttä & kysy lisää ›