Tervetuloa teatteriin!

Seinäjoen kaupunginteatteri palaa osittain vanhaan teatteritaloon, nykyiseen Nuorisokeskukseen, Puskantielle. Osittainen evakkoaika johtuu Aallon teatteritalossa toukokuussa alkavasta teatteriteknisestä remontista.

Seinäjoen kaupunginteatterin näytelmiä nähdään Puskantien Vanha-näyttämöllä parin vuoden ajan. Talosta löytyvät kaikki teatterin palvelut: tunnin ajan ennen esityksen alkua avoinna oleva lippumyymälä, naulakkopalvelut sekä Ojalan Pakarin teatteriravintola. Vanhan katsomossa on 199 paikkaa. Toisessa kerroksessa olevaan katsomoon pääsee myös hissillä.

Vanhan ensimmäinen ensi-ilta on Pöyrööt 10. maaliskuuta 2018. Arttu ja Liisa Seppälän pohjalaissarjakuvaan perustuva ja Mikko Kaukolammen kirjoittama ja ohjaama uusi näytelmä on ohjelmistossa 19. toukokuuta saakka. Pöyrööt-hahmoja näyttelevät Jani Johansson, Mia Vuorela, Pekka Hänninen, Mari Pöytälaakso ja Heikki Vainionpää.

Tänä keväänä Vanhalla nähdään myös Teatteri Hevosenkengän lastennäytelmä Mimmi Lehmä ja Varis 22. – 25.5.2018. Seuraavat Vanhan ensi-illat ovat syyskaudella 2018 ja kevätkaudella 2019.

Teatteriravintolassa on tarjolla suolaista ja makeaa väliaikatarjoilua pirskahtelevia ja virkistäviä juomia unohtamatta. Teatteriravintola palvelee asiakkaita aina näytöksien yhteydessä ja avaa ovensa tuntia ennen jokaista esitystä.

Varaa väliaikatarjoilu

ojalan pakari fb
Ojalan pakari ky
Tykkää meistä
16.03.2018

Aurinkoista perjantaita Pakarin Vintiltä! Vintillä on juuri käynnissä Hyvän mielen aamiainen ja viikonloppu on alkamassa! Oletko sinä jo...
Lue lisää

15.03.2018

Ihana, aurinkoinen maaliskuu ja keväthuuma ovat taas täällä! Keväthuuma, eli lime-mansikkakakku, saatavissa kahviloistamme perjantaista 16.3....
Lue lisää

14.03.2018

Perjantaina 16.3. klo 7.30 Pakarin Vintilla järjestetään hyvän mielen aamiainen!...
Lue lisää

Pöyrööt

oikias oleminen

 

Varaa Ojalan Pakarin väliaikatarjoilut etukäteen.

 

Varaa tarjoilu

Ojalan Pakari mukana

luomassa teatterielämyksiä!

 

Ojalan Pakarin teatteriravintola

palvelee näytöksien yhteydessä!

Ota yhteyttä & kysy lisää ›