Tervetuloa teatteriin!

Seinäjoen kaupunginteatteri palaa keväällä 2018 osittain vanhaan teatteritaloon, nykyiseen Nuorisokeskukseen, Puskantielle. Osittainen evakkoaika johtuu Aallon teatteritalossa toukokuussa alkavasta teatteriteknisestä remontista. Kesällä nautitaan sitten kesäteatterista Törnävänsaarella.

Seinäjoen kaupunginteatterin näytelmiä nähdään Puskantien Vanha-näyttämöllä parin vuoden ajan. Talosta löytyvät kaikki teatterin palvelut: tunnin ajan ennen esityksen alkua avoinna oleva lippumyymälä, naulakkopalvelut sekä Ojalan Pakarin teatteriravintola. Vanhan katsomossa on 193 paikkaa. Toisessa kerroksessa olevaan katsomoon pääsee myös hissillä. Kesäteatteria esitetään puolestaan Törnävänsaarella tulevina kesinä yhteistyössä Ojalan Pakarin kanssa.

Vanhan ensimmäinen ensi-ilta on Pöyrööt 10. maaliskuuta 2018. Arttu ja Liisa Seppälän pohjalaissarjakuvaan perustuva ja Mikko Kaukolammen kirjoittama ja ohjaama uusi näytelmä on ohjelmistossa 19. toukokuuta saakka. Pöyrööt-hahmoja näyttelevät Jani Johansson, Mia Vuorela, Pekka Hänninen, Mari Pöytälaakso ja Heikki Vainionpää.

Tänä keväänä Vanhalla nähdään myös Teatteri Hevosenkengän lastennäytelmä Mimmi Lehmä ja Varis 22. – 25.5.2018. Seuraavat Vanhan ensi-illat ovat syyskaudella 2018 ja kevätkaudella 2019.

Törnävänsaarella nähdään tulevana kesänä Provinssimusikaali Rakkaudesta rokkiin, lasten näytelmä Joku aivan muu, sekä erilaisia konsertteja ja suuri stand up-ilta.

Teatteriravintoloissa on tarjolla suolaista ja makeaa väliaikatarjoilua pirskahtelevia ja virkistäviä juomia unohtamatta. Teatteriravintolat palvelevat asiakkaita aina näytöksien yhteydessä ja avaavat ovensa tuntia ennen jokaista esitystä.

Varaa väliaikatarjoilu

ojalan pakari fb
Ojalan pakari ky
Tykkää meistä
19.05.2018

Nyt on mitalikahvit paikallaan! Herkkujen lisäksi tänään on tarjolla kermaista kanakeittoa ja raikkaita salaatteja. Tervetuloa!...
Lue lisää

18.05.2018

Upean aurinkoista perjantaita kaikille! Tänään bebe-leivoksetkin ovat koripallo-leivoksia! Tule maistamaan ja virittäytymään 6. Finaalin...
Lue lisää

16.05.2018

Paras kahvila. Pitää tulla Kristiinasta asti syömään munkkirinkeleitä ja nauttimaan tuoreesta kahvista!...
Lue lisää

Pöyrööt - oikias oleminen

Mimmi Lehmä ja Varis

Rakkaudesta rokkiin - Provinssimusikaali

 

Varaa Ojalan Pakarin väliaikatarjoilut etukäteen:

 

Varaa tarjoilu

Ojalan Pakari

mukana luomassa teatterielämyksiä!

 

Ojalan Pakarin teatteriravintola

palvelee näytöksien yhteydessä!

Ota yhteyttä & kysy lisää ›