Ajankohtaista

Kakku- ja muut tuotetilaukset, lounas kotiin/työpaikalle

 

Soita etukäteen: 

Pakari kahvila Kauhajoki p. 040 482 4710

EPStori  Hanna ja Kerttu p. 040 482 4701

IDEAPARK HANNA JA KERTTU p. 050 322 8451

 

14.02.2017 Pakarin vintti

EP-DIGI: Digitalisaatio maa- ja metsätaloudessa 21.2. klo 10-15 Pakarin Vintti

EP-DIGI: Digitalisaatio maa- ja metsätaloudessa

Digitalisaatio tulee voimakkaasti uudistamaan maa- ja metsätalouden. Digitalisaation myötä työvaiheet, jotka aikaisemmin tehtiin käsin, tehdään jatkossa tietokoneavusteisesti tai kokonaan automaattisesti. Digitalisaation päämäärä on toiminnan tehostaminen, uusien tulonlähteiden saaminen ja yrittäjän jaksamisen tukeminen.

Vaasan yliopiston vetämässä EP-DIGI-hankkeessa järjestetään Seinäjoella, Kauhajoella, Kauhavalla ja Ähtärissä kymmenen tilaisuuden yleisöluentosarja, jossa esitellään uusinta tietoa digitalisaation eri osa-alueista maa- ja metsätaloudessa.

Tilaisuuksissa esiintyy asiantuntijoita digitalisaation eri avainalueilta. Kaikille avoimiin ja maksuttomiin tilaisuuksiin osallistuvat maa- ja metsätalouden yrittäjät saavat tilaisuuksista tietoja ja taitoja käyttää digitalisaatiota toimintansa tehostamiseen, sekä uusien toimintatapojen, tuotteiden ja palveluiden toteuttamiseen.

Pyydämme osallistujia ilmoittautumaan tilaisuuksiin kahvitarjoilun järjestämiseksi. Voit kuitenkin osallistua vaikka et olisi ennakkoilmoittautunut!

Ilmoittaudu painamalla linkkiä alla luetetujen tilaisuuden yhteydessä tai lähetä viesti osoitteeseen ep-digi@uva.fi

Tilaisuuksien aiheet ja aikataulu (Linkki tarkempaan ohjelmaan)

1. Kuinka digitalisaatio uudistaa maa- ja metsätaloutta? Ohjelma

21.2 klo 10-15 Kauhajoki, Pakarin Vintti, Topeeka 42   Ilmoittaudu

 

 

EP-DIGI on Euroopan maaseuturahaston rahoittama hanke. Yhteyshenkilöt Vaasan yliopistossa: Juha Arrasvuori, Pirjo Yli-Viitala.

EU_lippu_ja_tunnuslause.jpg