Ajankohtaista

Kakku- ja muut tuotetilaukset, lounas kotiin/työpaikalle

 

Soita etukäteen: 

Pakari kahvila Kauhajoki p. 040 482 4710

EPStori  Hanna ja Kerttu p. 040 482 4701

IDEAPARK HANNA JA KERTTU p. 050 322 8451

 

12.06.2019 Janoinen leipuri

Haemme ravintolapäällikköä Pub Janoiselle Leipurille ja Pakarin Vintille

Ojalan Pakari Oy on kauhajokinen, lähes 100-vuotisen historian omaava yritys, jolla on yritystoimintaa Kauhajoella, että Seinäjoella. Kahvila-konditoria Hanna ja Kerttu sijaitsee Seinäjoen Epstorilla sekä Pakari-kahvila, Pub Janoinen Leipuri ja tilausravintola Pakarin Vintti Kauhajoen keskustassa. Kahviloiden lisäksi yritykseemme kuuluu myös oma leipomo. Seinäjoella sijaitsee lisäksi Teatteriravintola ja marraskuussa 2019 avataan uusi kahvilatoimipiste Seinäjoen Ideaparkiin.

Pyrimme noudattamaan kaikessa toiminnassamme toiminta-ajatustamme: Tunnelmallisia makuelämyksiä, sekä tekemään työtä sydämellä sekä positiivisella asenteella.  Yrityksemme erilaisissa tehtävissä työskentelee n. 30 henkilöä.

Haemme palvelukseemme

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Pub Janoiseen Leipuriin / Pakarin Vintille vastaamaan tilauksista, työvuoroista sekä asiakastilaisuuksista tiimin kanssa. Työn suorituspaikka on Kauhajoki, mutta hakijalle on eduksi, jos hän voi tehdä tarvittaessa vuoroja myös Seinäjoen toimipisteissämme.

Työtehtäviin tulee sisältymään mm. kassa- ja tarjoilutyötä sekä puhtaanapitoa ja omavalvontaa. Työaikoihin sisältyy merkittävä määrä työvuoroja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työvuoroja voi olla sekä Pakarin Vintillä että Pub Janoisella Leipurilla.

Jos olet yli 18-vuotias, vastuuntuntoinen, iloinen ja positiivinen tiimipelaaja, oma-aloitteinen, aktiivinen ja sosiaalinen monitaituri, omaat ruokapalvelualan koulutusta, hygienia- ja anniskelupassin, sekä jonkin verran kokemusta kahvila-ravintola-alalta, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen info@ojalanpakari.fi 24.6.2019 mennessä. Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

 

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävistä antaa henkilöstöpäällikkö Teija Koivisto sähköpostilla teija.koivisto@ojalanpakari.fi , sekä puhelimitse puh. 040-4824708 ma-to klo 14-15 välillä.

 

Työpaikan osoite:

Topeeka 42, 61800 Kauhajoki

 

Työ alkaa:

heti

Työn kesto:

yli 12 kuukautta

Haku päättyy:

24.6.2019