Ajankohtaista

Kakku- ja muut tuotetilaukset, lounas kotiin/työpaikalle

 

Soita etukäteen: 

Pakari kahvila Kauhajoki p. 040 482 4710

EPStori  Hanna ja Kerttu p. 040 482 4701

IDEAPARK HANNA JA KERTTU p. 050 322 8451

 

06.06.2019

Rekrytointi uuteen toimipisteeseen Seinäjoen Ideaparkiin avoinna

Ojalan Pakari Oy on kauhajokinen, 99-vuotisen historian omaava yritys, jolla on kahviloita sekä Kauhajoella, että Seinäjoella. Kahviloiden lisäksi yritykseemme kuuluu Kauhajoella myös leipomo, Pub Janoinen Leipuri sekä tilausravintola Pakarin Vintti. Marraskuussa avaamme uuden toimipisteen Seinäjoen Ideaparkkiin.

Pyrimme noudattamaan kaikessa toiminnassamme toiminta-ajatustamme: Tunnelmallisia makuelämyksiä, sekä tekemään työtä sydämellä sekä positiivisella asenteella.  Yrityksemme erilaisissa tehtävissä työskentelee n. 30 henkilöä. Tarjoamme mukavan ja viihtyisän työyhteisön, sekä monipuolisia työtehtäviä eri toimipisteissämme:

Haemme palvelukseemme

KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ SEKÄ VUOROVASTAAVAA KOKOAIKAISEEN JA OSA-AIKAISIIN TYÖSUHTEISIIN

Kiinnostaako kahvilatyö, iloiset asiakkaat ja herkulliset tuotteet? Meillä voi olla paikka auki juuri sinulle. Tarjolla on sekä kokoaikaista, että osa-aikaista tuntityötä esimerkiksi opiskelun tai toisen työn ohessa. Lisäksi haemme myös vuorovastaavaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työn pääsääntöinen suorituspaikka on Seinäjoen kahviloissa: Ideaparkissa sekä Epstorin kahvilassamme, mutta vuoroja voi olla myös Kauhajoen kahvilassa ja tilausravintolassa Pakarin Vintillä Kauhajoella.

Työtehtäviin tulee sisältymään mm. kassa- ja tarjoilutyötä sekä puhtaanapitoa ja omavalvontaa. Työaikoihin sisältyy työvuoroja myös iltaisin ja viikonloppuisin, uusi toimipisteemme Ideaparkissa on avoinna 7 päivää viikossa.

Jos olet yli 18-vuotias, vastuuntuntoinen, iloinen, oma-aloitteinen ja positiivinen tiimipelaaja, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Mikäli olet lisäksi aktiivinen ja sosiaalinen monitaituri, omaat ruokapalvelualan koulutusta, hygienia- ja anniskelupassin, sekä jonkin verran kokemusta kahvila-ravintola-alalta, tuplaat mahdollisuutesi tulla osaksi meitä.  Työssä aloitus sopimuksen mukaan syksyn kuluessa, viimeistään lokakuussa.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä kuvallinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen info(a)ojalanpakari.fi

Merkitse hakemuksen viestikenttään haetko kokoaikaiseen vai osa-aikaiseen työsuhteeseen ja haetko kahvilatyöntekijän vai esimiehen tehtävää.

 

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävistä antaa Teija Koivisto sähköpostilla: teija.koivisto(a)ojalanpakari.fi, tai puhelimitse puh. 040-482 4708 ma-to klo 14.00-15.00 välillä.

 

Palkkaus: TES, sopimuksen mukaan

 

Työpaikan osoite:

Kalevankatu 4, 60100 Seinäjoki

Suupohjantie 57, 60100 Seinäjoki

 

Työ alkaa:

Loka-marraskuussa sekä sopimuksen mukaan

 

Työn kesto:

yli 3 kk

 

Haku päättyy: 15.7.2019