Pub Janoinen leipuri

Pub Janoinen leipuri palvelee Ojalan Pakarin kahvila-konditorian kellarissa. Tunnelma on katossa, kun vieraat pelaavat seurapelejä, juttelevat, nauravat ja nauttivat tarjottavista.

Listallamme on sekä mietoja että vahvoja alkoholijuomia, alkoholittomia vaihtoehtoja unohtamatta. Pubin tarjonnalla voi selättää janon lisäksi nälän. Isoon nälkään Janoisen Leipurin kokki loihtii tuhdin pihvilautasen, pienempään taas hampurilaisannoksen. Wingsien ystävät hakevat haukattavansa siipibuffetista. Tilauksesta järjestämme myös ruokailun myös isommalle ryhmälle.

Kesäaikaan Janoinen Leipuri sykkii kuumimmillaan. Upean terassimme ansiosta asiakaspaikkamäärämme viisinkertaistuu ja viikonloput täyttyvät toinen toistaan mukavammista tapahtumista.

Astu kellariin ja tempaudu Janoisen leipurin tunnelmaan!

Vuokraa tiloja ja kysy lisää

Hanna & Kerttu kahvila

Kahvilan tuotteita rinkilät

Välipalat ja sämpylät

ojalan pakari fb
Janoinen leipuri
Tykkää meistä
13.12.2017

Katamme Pakarin Vintille monipuolisen ja perinteisen Joulupöydän runsaine alku-, pää- ja jälkiruokineen. Otamme vastaan pöytävarauksia...
Lue lisää

29.11.2017

Pian käynnistyy Karhu Basketin ottelu Salon Vilpasta vastaan. Peliä voi tulla seuraamaan myös Janoiseen leipuriin, ja viimeistään pelin jälkeen...
Lue lisää

23.11.2017

Janoisessa leipurissa virittäydytään vähitellen joulun tunnelmaan ⛄🎄🕎🎅...
Lue lisää

Tilavuokraus

Vuokraa
Pub Janoisen Leipurin
tilat!

 

Järjestämme ruokailun tilauksesta myös isommalle ryhmälle.

  

Ota yhteyttä

Menu

Herkulliset wingsit ja burgerit

 

Siirry menuun ›

TAPAHTUMAT

Pubissa viihdytään erilaisten tapahtumien parissa!

Katso ohjelma ›