Ajankohtaista

Kakku- ja muut tuotetilaukset, lounas kotiin/työpaikalle

 

Soita etukäteen: 

Pakari kahvila Kauhajoki p. 040 482 4710

EPStori  Hanna ja Kerttu p. 040 482 4701

IDEAPARK HANNA JA KERTTU p. 050 322 8451

Seinäjoen keskussairaala Hanna ja Kerttu

p.050 321 8311

 

23.09.2021

Haemme kahvila- ja ravintola-alan tuntityöntekijää Ojalan Pakariin

Haemme töihin kahvila- ja ravintola-alan osaajaa. Työ on kahvilan ja ravintolan monipuolista asiakaspalvelua ja  myyntityötä käsinvalmistettujen leivonnaisten, erikoskahvien ja lähiruokalounaan parissa. Katsomme eduksi kokemuksen kahvila-ravintola-alalta.   Katso lisätiedot

30.08.2021 Hanna & Kerttu

Karhu Basketin Kalamarkkinat Ojalan Pakarin takaterassilla

Lauantaina 4.9.2021 Karhu Basket ry. järjestää perinteiset kalamarkkinat Ojalan Pakarilla Janoisen Leipurin takaterassilla klo 10-15.

Myynnissä siikakeittoa, saaristolaisleipää, tuoretta kalaa, loimulohta, lihatuotteita, luomusäilykkeitä, vihannestorin tuotteita, nauhalakua, kalasäilykkeitä, Swipe pesuaineita ja arpoja.

 

Ojalan Pakari kahvila avoinna klo 7.30-15.  Lounaalla lohikeittoa ja herkullisia salaatteja.

Lämpimästi tervetuloa!

04.08.2021 Hanna & Kerttu Pakari kahvila

Olemme avoinna myös sunnuntaisin!

Ojalan Pakari kahvila Kauhajoella avoinna heinä-elokuussa sunnuntaisin klo 11-17. Lämpimästi tervetuloa!

Hanna & Kerttu kahvila Seinäjoen Ideaparkissa avoinna sunnuntaisin klo 12-18. Lämpimästi tervetuloa!

28.06.2021 Pakarin vintti Hanna & Kerttu Pakari kahvila Janoinen leipuri

Hyvää juhannusta ja kesää!

Ojalan Pakari ja Hanna ja Kerttu kahvilat sekä Pub Janoinen Leipuri toivottavat hyvää ja aurinkoista juhannusta ja kesää kaikille. Nähdään kahvilassa ja terassilla!

23.04.2021 Hanna & Kerttu Pakari kahvila

Vapun aukioloajat!

Vappuaattona perjantaina 30.4.21 Pakari kahvila Kauhajoella avoinna klo 7.30-16, la 1.5. suljettu, Seinäjoella Hanna & Kerttu EPStori avoinna pe 30.4. klo 9-16, la 1.5. suljettu,

Ideapark Seinäjoki Hanna & Kerttu avoinna pe 30.4. 10.30-20, la 1.5. klo 12-18, su 2.5. klo 12-18. Seinäjoen keskussairaalan H&K kahvila avoinna ma-pe 8-16 ja la-su suljettu.

31.03.2021 Hanna & Kerttu

Hanna ja Kerttu kahvila on nyt myös Seinäjoen keskussairaalassa!

Uusin kahvilamme löytyy keskussairaalan D-talosta ja se sijaitsee pääsisäänkäynnin läheisyydessä 2. kerroksessa. Kahvilaan on helppoa ja mukavaa pistäytyä nauttimaan tuoreita tuotteita, keittolounasta tai -salaattia, kupponen kahvia tai teetä ja jokin herkullinen leivonnainen.

Kahvilan valikoimaan kuuluu useita erilaisia suolaisia ja makeita tuotteita ja myös erityisruokavalioita noudattavat asiakkaat on huomioitu.

Tervetuloa!

10.09.2019 Pakarin vintti

Pakarin Vintin joulumenut 2019 on julkaistu

Kesä on kääntynyt syksyyn ja vähitellen illat pimenevät kohti joulua. Olemmekin nyt julkaisseet joulumenut pikkujoulukaudelle 2019.

Menut ovat tilattavissa 8.11. alkaen aina vuoden loppuun asti.

 

Tutustu menuihin lähemmin täältä!

 

 

02.08.2019 Janoinen leipuri

Syöminkien Yö 31.8.2019 Topeekalla

Perinteinen Syöminkien Yö tulee jälleen! Tänä vuonna Syöminkien Yössä ruokailun ja kakkubuffetin lisäksi ohjelmaa lapsille sekä klo 21 aloittaa Essi Simberg & Kvartet!

 


Tervetuloa Syöminkien Yöhön, vapaa pääsy!

12.06.2019 Janoinen leipuri

Haemme ravintolapäällikköä Pub Janoiselle Leipurille ja Pakarin Vintille

Ojalan Pakari Oy on kauhajokinen, lähes 100-vuotisen historian omaava yritys, jolla on yritystoimintaa Kauhajoella, että Seinäjoella. Kahvila-konditoria Hanna ja Kerttu sijaitsee Seinäjoen Epstorilla sekä Pakari-kahvila, Pub Janoinen Leipuri ja tilausravintola Pakarin Vintti Kauhajoen keskustassa. Kahviloiden lisäksi yritykseemme kuuluu myös oma leipomo. Seinäjoella sijaitsee lisäksi Teatteriravintola ja marraskuussa 2019 avataan uusi kahvilatoimipiste Seinäjoen Ideaparkiin.

Pyrimme noudattamaan kaikessa toiminnassamme toiminta-ajatustamme: Tunnelmallisia makuelämyksiä, sekä tekemään työtä sydämellä sekä positiivisella asenteella.  Yrityksemme erilaisissa tehtävissä työskentelee n. 30 henkilöä.

Haemme palvelukseemme

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Pub Janoiseen Leipuriin / Pakarin Vintille vastaamaan tilauksista, työvuoroista sekä asiakastilaisuuksista tiimin kanssa. Työn suorituspaikka on Kauhajoki, mutta hakijalle on eduksi, jos hän voi tehdä tarvittaessa vuoroja myös Seinäjoen toimipisteissämme.

Työtehtäviin tulee sisältymään mm. kassa- ja tarjoilutyötä sekä puhtaanapitoa ja omavalvontaa. Työaikoihin sisältyy merkittävä määrä työvuoroja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työvuoroja voi olla sekä Pakarin Vintillä että Pub Janoisella Leipurilla.

Jos olet yli 18-vuotias, vastuuntuntoinen, iloinen ja positiivinen tiimipelaaja, oma-aloitteinen, aktiivinen ja sosiaalinen monitaituri, omaat ruokapalvelualan koulutusta, hygienia- ja anniskelupassin, sekä jonkin verran kokemusta kahvila-ravintola-alalta, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen info@ojalanpakari.fi 24.6.2019 mennessä. Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

 

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävistä antaa henkilöstöpäällikkö Teija Koivisto sähköpostilla teija.koivisto@ojalanpakari.fi , sekä puhelimitse puh. 040-4824708 ma-to klo 14-15 välillä.

 

Työpaikan osoite:

Topeeka 42, 61800 Kauhajoki

 

Työ alkaa:

heti

Työn kesto:

yli 12 kuukautta

Haku päättyy:

24.6.2019

06.06.2019

Rekrytointi uuteen toimipisteeseen Seinäjoen Ideaparkiin avoinna

Ojalan Pakari Oy on kauhajokinen, 99-vuotisen historian omaava yritys, jolla on kahviloita sekä Kauhajoella, että Seinäjoella. Kahviloiden lisäksi yritykseemme kuuluu Kauhajoella myös leipomo, Pub Janoinen Leipuri sekä tilausravintola Pakarin Vintti. Marraskuussa avaamme uuden toimipisteen Seinäjoen Ideaparkkiin.

Pyrimme noudattamaan kaikessa toiminnassamme toiminta-ajatustamme: Tunnelmallisia makuelämyksiä, sekä tekemään työtä sydämellä sekä positiivisella asenteella.  Yrityksemme erilaisissa tehtävissä työskentelee n. 30 henkilöä. Tarjoamme mukavan ja viihtyisän työyhteisön, sekä monipuolisia työtehtäviä eri toimipisteissämme:

Haemme palvelukseemme

KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ SEKÄ VUOROVASTAAVAA KOKOAIKAISEEN JA OSA-AIKAISIIN TYÖSUHTEISIIN

Kiinnostaako kahvilatyö, iloiset asiakkaat ja herkulliset tuotteet? Meillä voi olla paikka auki juuri sinulle. Tarjolla on sekä kokoaikaista, että osa-aikaista tuntityötä esimerkiksi opiskelun tai toisen työn ohessa. Lisäksi haemme myös vuorovastaavaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työn pääsääntöinen suorituspaikka on Seinäjoen kahviloissa: Ideaparkissa sekä Epstorin kahvilassamme, mutta vuoroja voi olla myös Kauhajoen kahvilassa ja tilausravintolassa Pakarin Vintillä Kauhajoella.

Työtehtäviin tulee sisältymään mm. kassa- ja tarjoilutyötä sekä puhtaanapitoa ja omavalvontaa. Työaikoihin sisältyy työvuoroja myös iltaisin ja viikonloppuisin, uusi toimipisteemme Ideaparkissa on avoinna 7 päivää viikossa.

Jos olet yli 18-vuotias, vastuuntuntoinen, iloinen, oma-aloitteinen ja positiivinen tiimipelaaja, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Mikäli olet lisäksi aktiivinen ja sosiaalinen monitaituri, omaat ruokapalvelualan koulutusta, hygienia- ja anniskelupassin, sekä jonkin verran kokemusta kahvila-ravintola-alalta, tuplaat mahdollisuutesi tulla osaksi meitä.  Työssä aloitus sopimuksen mukaan syksyn kuluessa, viimeistään lokakuussa.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä kuvallinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen info(a)ojalanpakari.fi

Merkitse hakemuksen viestikenttään haetko kokoaikaiseen vai osa-aikaiseen työsuhteeseen ja haetko kahvilatyöntekijän vai esimiehen tehtävää.

 

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävistä antaa Teija Koivisto sähköpostilla: teija.koivisto(a)ojalanpakari.fi, tai puhelimitse puh. 040-482 4708 ma-to klo 14.00-15.00 välillä.

 

Palkkaus: TES, sopimuksen mukaan

 

Työpaikan osoite:

Kalevankatu 4, 60100 Seinäjoki

Suupohjantie 57, 60100 Seinäjoki

 

Työ alkaa:

Loka-marraskuussa sekä sopimuksen mukaan

 

Työn kesto:

yli 3 kk

 

Haku päättyy: 15.7.2019

« Edelliset 10