Ajankohtaista

10.09.2019 Pakarin vintti

Pakarin Vintin joulumenut 2019 on julkaistu

Kesä on kääntynyt syksyyn ja vähitellen illat pimenevät kohti joulua. Olemmekin nyt julkaisseet joulumenut pikkujoulukaudelle 2019.

Menut ovat tilattavissa 8.11. alkaen aina vuoden loppuun asti.

 

Tutustu menuihin lähemmin täältä!

 

Varauksen voit tehdä kätevästi joko lomakkeella tai puhelimitse: 040-4824708/ Teija Koivisto

02.08.2019 Janoinen leipuri

Syöminkien Yö 31.8.2019 Topeekalla

Perinteinen Syöminkien Yö tulee jälleen! Tänä vuonna Syöminkien Yössä ruokailun ja kakkubuffetin lisäksi ohjelmaa lapsille sekä klo 21 aloittaa Essi Simberg & Kvartet!

 


Tervetuloa Syöminkien Yöhön, vapaa pääsy!

12.06.2019 Janoinen leipuri

Haemme ravintolapäällikköä Pub Janoiselle Leipurille ja Pakarin Vintille

Ojalan Pakari Oy on kauhajokinen, lähes 100-vuotisen historian omaava yritys, jolla on yritystoimintaa Kauhajoella, että Seinäjoella. Kahvila-konditoria Hanna ja Kerttu sijaitsee Seinäjoen Epstorilla sekä Pakari-kahvila, Pub Janoinen Leipuri ja tilausravintola Pakarin Vintti Kauhajoen keskustassa. Kahviloiden lisäksi yritykseemme kuuluu myös oma leipomo. Seinäjoella sijaitsee lisäksi Teatteriravintola ja marraskuussa 2019 avataan uusi kahvilatoimipiste Seinäjoen Ideaparkiin.

Pyrimme noudattamaan kaikessa toiminnassamme toiminta-ajatustamme: Tunnelmallisia makuelämyksiä, sekä tekemään työtä sydämellä sekä positiivisella asenteella.  Yrityksemme erilaisissa tehtävissä työskentelee n. 30 henkilöä.

Haemme palvelukseemme

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Pub Janoiseen Leipuriin / Pakarin Vintille vastaamaan tilauksista, työvuoroista sekä asiakastilaisuuksista tiimin kanssa. Työn suorituspaikka on Kauhajoki, mutta hakijalle on eduksi, jos hän voi tehdä tarvittaessa vuoroja myös Seinäjoen toimipisteissämme.

Työtehtäviin tulee sisältymään mm. kassa- ja tarjoilutyötä sekä puhtaanapitoa ja omavalvontaa. Työaikoihin sisältyy merkittävä määrä työvuoroja myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työvuoroja voi olla sekä Pakarin Vintillä että Pub Janoisella Leipurilla.

Jos olet yli 18-vuotias, vastuuntuntoinen, iloinen ja positiivinen tiimipelaaja, oma-aloitteinen, aktiivinen ja sosiaalinen monitaituri, omaat ruokapalvelualan koulutusta, hygienia- ja anniskelupassin, sekä jonkin verran kokemusta kahvila-ravintola-alalta, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen info@ojalanpakari.fi 24.6.2019 mennessä. Tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy.

 

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävistä antaa henkilöstöpäällikkö Teija Koivisto sähköpostilla teija.koivisto@ojalanpakari.fi , sekä puhelimitse puh. 040-4824708 ma-to klo 14-15 välillä.

 

Työpaikan osoite:

Topeeka 42, 61800 Kauhajoki

 

Työ alkaa:

heti

Työn kesto:

yli 12 kuukautta

Haku päättyy:

24.6.2019

06.06.2019

Rekrytointi uuteen toimipisteeseen Seinäjoen Ideaparkiin avoinna

Ojalan Pakari Oy on kauhajokinen, 99-vuotisen historian omaava yritys, jolla on kahviloita sekä Kauhajoella, että Seinäjoella. Kahviloiden lisäksi yritykseemme kuuluu Kauhajoella myös leipomo, Pub Janoinen Leipuri sekä tilausravintola Pakarin Vintti. Marraskuussa avaamme uuden toimipisteen Seinäjoen Ideaparkkiin.

Pyrimme noudattamaan kaikessa toiminnassamme toiminta-ajatustamme: Tunnelmallisia makuelämyksiä, sekä tekemään työtä sydämellä sekä positiivisella asenteella.  Yrityksemme erilaisissa tehtävissä työskentelee n. 30 henkilöä. Tarjoamme mukavan ja viihtyisän työyhteisön, sekä monipuolisia työtehtäviä eri toimipisteissämme:

Haemme palvelukseemme

KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ SEKÄ VUOROVASTAAVAA KOKOAIKAISEEN JA OSA-AIKAISIIN TYÖSUHTEISIIN

Kiinnostaako kahvilatyö, iloiset asiakkaat ja herkulliset tuotteet? Meillä voi olla paikka auki juuri sinulle. Tarjolla on sekä kokoaikaista, että osa-aikaista tuntityötä esimerkiksi opiskelun tai toisen työn ohessa. Lisäksi haemme myös vuorovastaavaa kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työn pääsääntöinen suorituspaikka on Seinäjoen kahviloissa: Ideaparkissa sekä Epstorin kahvilassamme, mutta vuoroja voi olla myös Kauhajoen kahvilassa ja tilausravintolassa Pakarin Vintillä Kauhajoella.

Työtehtäviin tulee sisältymään mm. kassa- ja tarjoilutyötä sekä puhtaanapitoa ja omavalvontaa. Työaikoihin sisältyy työvuoroja myös iltaisin ja viikonloppuisin, uusi toimipisteemme Ideaparkissa on avoinna 7 päivää viikossa.

Jos olet yli 18-vuotias, vastuuntuntoinen, iloinen, oma-aloitteinen ja positiivinen tiimipelaaja, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö. Mikäli olet lisäksi aktiivinen ja sosiaalinen monitaituri, omaat ruokapalvelualan koulutusta, hygienia- ja anniskelupassin, sekä jonkin verran kokemusta kahvila-ravintola-alalta, tuplaat mahdollisuutesi tulla osaksi meitä.  Työssä aloitus sopimuksen mukaan syksyn kuluessa, viimeistään lokakuussa.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä kuvallinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen info(a)ojalanpakari.fi

Merkitse hakemuksen viestikenttään haetko kokoaikaiseen vai osa-aikaiseen työsuhteeseen ja haetko kahvilatyöntekijän vai esimiehen tehtävää.

 

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävistä antaa Teija Koivisto sähköpostilla: teija.koivisto(a)ojalanpakari.fi, tai puhelimitse puh. 040-482 4708 ma-to klo 14.00-15.00 välillä.

 

Palkkaus: TES, sopimuksen mukaan

 

Työpaikan osoite:

Kalevankatu 4, 60100 Seinäjoki

Suupohjantie 57, 60100 Seinäjoki

 

Työ alkaa:

Loka-marraskuussa sekä sopimuksen mukaan

 

Työn kesto:

yli 3 kk

 

Haku päättyy: 15.7.2019

06.06.2019

Ojalan Pakarille uusi toimipiste Seinäjoen Ideaparkiin

 

Ojalan Pakari vahvistaa toimintaansa Seinäjoella- Uusi piste Ideaparkiin

Ojalan Pakari avaa uuden toimipisteen Seinäjoelle avattavaan Ideaparkiin marraskuun alussa.  Uuden toimipisteen myötä voimme palvella alueen asiakkaita entistä kattavammin, jo olemassa olevien toimipisteiden lisäksi. Ojalan Pakarilla on ollut Seinäjoen Epstorilla Kahvila-Konditoria Hanna ja Kerttu jo vuodesta 1992 ja toiminta jatkuu edelleen. Uuden pisteen myötä haluamme tarjota myös Ideaparkin asiakkaille vahvan, kotimaisen ja alueensa tuntevan palvelun ja laadukkaat tuotteet.

Ojalan Pakarin toiminta-ajatus on tuottaa tunnelmallisia makuelämyksiä ja olla mukana ihmisten elämän virstanpylväissä. Ojalan Pakarilla on marraskuusta alkaen siis 2 kahvilatoimipistettä Seinäjoella, Pakari-Kahvila Kauhajoella, Pub Janoinen Leipuri sekä Tilausravintola Pakarin Vintti Kauhajoen keskustassa. Lisäksi teemme monipuolista yhteistyötä seinäjokisien toimijoiden, kuten Seinäjoen seurakunnan ja Seinäjoen kaupunginteatterin kanssa jo vuosien kokemuksella. Kaikkien toimipisteissä tarjottavien tuotteiden ja raaka-aineiden valmistustilat sijaitsevat Kauhajoella nyt sekä myös jatkossa. Kauhajoelta on käytettävissä laadukkaat kylmäkuljetukset maakuntakeskukseen useita kertoa päivässä, mikä takaa katkeamattoman kylmäketjun ja tätä kautta turvalliset tuotteet kaikille asiakkaillemme.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Vesa Ojala, 0500-977 889, vesa.ojala[a]ojalanpakari.fi

Markkinointipäällikkö Teija Koivisto, 040-482 4708, teija.koivisto(a)ojalanpakari.fi

 

 

05.06.2019 Janoinen leipuri

XIX BLUESRUPIAMA LA 6.7.2019

LA 6.7.2019 XIX BLUESRUPIAMA

Jo 19. kertaa Bluesrupiaman sinisiä säveliä sieluun ja juurihoitoa koko kropalle!

Million Dollar Tones -tarjoilee saksofoneilla ja pianolla terästettyä rock’n’roll menoa.

Kahdeksanmiehisen (!) combon 50-luvun mustan rock’n’rollin, rockabillyn ja rhythm & bluesin cocktailsekoitus ei anna sijaa

turhille kyselyille pureutumalla musiikin olennaiseen ytimeen ja pistää tanssimaan kuin maankuulu svengaava hirvieläin.

Pepe Ahlqvist H.A.R.P.

Pepe Ahlqvist H.A.R.P. (tunnetaan myös yleisesti pelkästään nimellä H.A.R.P.) -perustettiin vuonna 1988.

Bändin esikoisalbumi nimeltään H.A.R.P. julkaistiin keväällä 1989 ja se sisältää heidän suurimman hittinsä Back to the river.

Vuosina 1989-1995 H.A.R.P. teki keikkoja enimmäkseen Suomessa, mutta kiersi myös muualla Euroopassa,

muun muassa Saksassa, Itävallassa, Hollannissa ja Belgiassa. Tähän mennessä Pepe Ahlqvist H.A.R.P. on julkaissut yhteensä viisi albumia,

joista viimeisin, Rocks and Water, julkaistiin vuonna 1994.

 

TERVETULOA!

 

27.05.2019

Karhu Basket kultajuhla ke 29.5.2019 Ojalan Pakari Oy

Jätäthän auton kauemmaksi ja saavut jalkaisin tai pyörällä, iso parkkialue Ojalan Pakarin takapihalla ei ole juhlan aikana käytössä.

08.05.2019 Pakari kahvila

Ojalan Pakari mukana Kauppojen Yö-tapahtumassa 10.5.2019

Ihka ensimmäinen Kauppojen Yö, Kauhajoki! järjestetään perjantaina 10.5.2019. Kauppojen Yö, Kauhajoki! on kauhajokisten kauppiaiden ja palveluyritysten kauppiasverkoston järjestämä iloinen iltatapahtuma shoppailun merkeissä.
Kauppojen Yö on hauska tapahtuma, jossa sekoittuu kaupankäynti, tuttujen tapaaminen ja monipuolinen oheistoiminta. Kaupat ovat pullollaan mahtavia tarjouksia ja oheistoimintaa koko päivän ajan aina klo 22 asti! Toivotamme kaikki tervetulleiksi tekemään hyviä löytöjä Kauhajoelle ja etenkin Ojalan Pakariin!
24.04.2019 Pakarin vintti

Äitienpäivän lounas Pakarin Vintillä su 12.5.

Tervetuloa herkulliselle äitienpäivän lounaalle Pakarin Vintille. Tarjolla on kaksi kattausta: klo 12 ja 14.

Kattaus on varattu melko täyteen, vapaiden pöytien tiedustelut su 12.5. Klo 11-12  puh. 0207288700.

 

MENU:

Aurinkoista salaattia l, gl
waldorfinsalaattia l, gl
Mansikka-briesalaattia gl
Lohisalaattia l, gl
Broilerrieskarullia l


********
Porsaan sisäfilettä ja kermakastiketta l, gl
Kermaiset silakkarullat l, gl
Naudanlihapullia l, gl
Porkkanagratiinia l, gl
Kermaperunoita l, gl
*******
Mustikkatäytekakkua l
Paistettua juustokakkua ja
vadelmahilloketta l
Sydänpikkuleipiä l

Talon leipää ja voita
kotikaljaa, vettä ja mehua

Kahvia ja teetä

 

Hinnat:

Aikuiset 31,50 €, lapset 4-11v 15,50 €, alle 4-v ilmaiseksi

17.04.2019 Pakarin vintti

Vappubrunssin Pakarin Vintillä 1.5.2019 klo 11 alkaen

Tervetuloa juhlistamaan vappua Ojalan Pakarille!

 


Katamme Pakarin Vintille tarjolle monipuolisen vappubrunssin, josta löydät suolaiset ja makeat herkut vapun juhlintaan noutopöydästä!

MENU:
Tuoremehua, kahvia, teetä, simaa ja smoothieta

Lihapullia & kurkkumajoneesia
Prinssinakkeja ja pekonia
Talon coleslawsalaattia
Waldorfinsalaattia
Salaatinkastikkeita
Melonisalaattia
Lämminsavulohta
Croissantteja ja hilloja
Sillivati
Karjalanpiirakoita ja munavoita
Pieniä sämpylöitä
Ruisleipää ja levitettä
*******
Appelsiinimoussekakkua
Vaniljakuulia
pikkuleipiä

Hinnat:
19,50 € /hlö
lapset 9,50 € 4-11v
alle 4v 1 € / ikävuosi

Otamme vastaan pöytävarauksia, mutta kaikki ovat tervetulleita myös ilman pöytävarausta!
Pöytävaraukset suoraan kahvilaan 020-728 8700.

Tervetuloa mukaan mukavaan vapputunnelmaan!

« Edelliset 10