Makuelämyksiä käsityönä

Herkut arkeen ja juhlaan vaivattomasti

Hanna ja Kerttu Seinäjoen Kalevankadulla 11-13, Seinäjoen Ideaparkissa ja Seinäjoen Keskussairaalassa sekä Pakari-Kahvila Kauhajoella ovat enemmän kuin kahviloita. Ne ovat arjen keitaita ja onnistuneiden juhlien alkulähteitä. Häät, valmistujaiset, syntymäpäivät, rippijuhlat, kokoukset tai tavalliset maanantait – haluamme tuoda päivääsi unohtumattomia makuelämyksiä.

On kulunut jo yli sata vuotta siitä, kun Nikolai Ojala veti leipomomme historian ensimmäiset korvapuustit uunista ulos. Vaalimme perintöämme rakkaudella luoden samalla intohimoisesti uusia reseptejä: kuuntelemme asiakkaitamme, laajennamme erikoisruokavaliotarjontaamme ja kehitämme suolaisia ja makeita herkkuja.

Valmistamme kaikki tuotteemme käsityönä, ensiluokkaisista raaka-aineista. Henkilökuntamme on paikalla sinua varten: voit ottaa yhteyttä verkossa, puhelimella tai tulla käymään. Hoidamme toiveesi valmiiksi kokonaisuudeksi joustavasti ja vaivattomasti.

Millaisia makuelämyksiä sinä haluat tarjota? Ota yhteyttä ja tee tilaus tai kerro toiveistasi – tehdään päivästäsi yhdessä unohtumaton!

Tilaa meiltä tuotteita Ota yhteyttä

 Ylioppilaskakku

Välipalat ja sämpylät

ojalan pakari fb
Ojalan pakari Oy
Tykkää meistä

Juhlat suunnitteilla?

Löydät ratkaisun kaikkiin juhliin meiltä!

Tästä suoraan tilaamaan!

 

Arkilounas

Kotiruokalounasta tarjoillaan joka arkipäivä Kauhajoen kahvilassa sekä Seinäjoella Kahvila konditorio Hanna &Kertussa.

Katso lounaslista ›

Herkut juhliin

Voit tilata herkkuja juhliin, kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin!

Ota yhteyttä & kysy lisää ›