Juhli ja kokousta Vintillä!

Pakarin Vintti on tilausravintolamme Ojalan Pakarin kahvila-konditorian yläkerrassa. Ravintolaan mahtuu satakunta ihmistä. Avara ja valoisa tila taipuu sopivaksi kaikkiin tilaisuuksiin.

Me järjestämme yritysten kokoukset, strategiapäivät, koulutukset ja pikkujoulut vaivatta ja mukavasti, avaimet käteen –periaatteella. Yritys- ja yhdistystilaisuuksien lisäksi toivotamme Vintille tervetulleeksi kaikki juhlan aiheet ja viettäjät. Syntymäpäivät, rippijuhlat, muistotilaisuudet, kihlajaiset, häät ja kastejuhlat – ravintola muuntuu yhtä hyvin muutaman hengen intiimiksi tilaksi kuin sadan hengen tanssihäiden areenaksi.

Voit varata tilaisuuksiin jonkin valmiista kokouspaketeistamme tai noutopöytäkokonaisuuksistamme. Menumme vaihtelee vuodenaikojen mukaan, jotta pystymme tarjoamaan tuoreita raaka-aineita ja herkullisia, ajankohtaisia makuja.

Valmistamme kaiken ruoan itse: lämpimät ruoat leipomon ja kylmät kahvilan keittiössä. Jälkiruoat valmistuvat luonnollisesti konditoriatyönä. Halutessasi räätälöimme noutopöydän tarjoilut toiveidesi mukaiseksi. Vintillä on täydet anniskeluoikeudet.

Yksityistilaisuuksien lisäksi järjestämme Vintillä kahdesti vuodessa suussa sulavan ja supersuositun kakkubuffetin ja useita klubikeikkoja.

Nouse Vintille, kohti korkeampaa tunnelmaa!

Kysy lisää ja vuokraa tiloja

ojalan pakari fb
Ojalan pakari Oy
Tykkää meistä

Tilavuokraus

Vuokraa
Pakarin Vintin
tilat!

 

Voit varata tilaisuuksiin jonkin valmiista kokouspaketeistamme tai noutopöytäkokonaisuuksistamme.

 

Ota yhteyttä

Menu

Tuoreita raaka-aineita ja herkullisia makuja

 

Siirry menuun ›

Herkut juhliin

Voit tilata herkkuja juhliin, kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin!

Ota yhteyttä & kysy lisää ›